MABO TAK OCH ENERGI

Takbyte + solceller = sant!

Med hjälp av oss på Mabo Tak & Energi kan du kombinera ditt takbyte med installationen av solpaneler! Låt oss berätta hur vi jobbar med kombinerade takbyten och solpaneler.

TAKBYTE MED SOLPANELER

Slå två flugor i en smäll med takbyte och solpaneler

Börjar det bli dags att byta taket där hemma? Varför inte kombinera takbytet med installation av solpaneler! Genom att göra detta får du dels ett nytt, fräscht tak, dels möjligheten att spara pengar och producera din egen energi. Hos oss på MABO Tak & Energi kan du göra just detta! Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig.

Basic_green_dot

Kontakta oss för offert

Vi återkopplar till dig med en direkt offert och en tidsplan för arbetet.

Basic_green_dot

Vi planerar upp ditt arbete

Vi ritar upp, planerar och tar fram det material som krävs för jobbet.

Basic_green_dot

Vi byter tak och installerar solpaneler

Snabbt, smidigt, effektivt och säkert – för det är så vi alltid arbetar!

Basic_green_dot

Du njuter av grön energi!

… ett nytt tak, och minskade elkostnader såklart!

HUR FUNGERAR DET?

Vi gör det enkelt att investera i grön energi

Med MABO Tak & Energi är det enkelt att kombinera takbyte och solpaneler! Vi erbjuder en smidig process som ger dig allt du behöver för att hålla huset tryggt, och producera billig el på samma gång.

Vanliga frågor

Det finns flera olika takmaterial och typer som passar för solceller, men det finns även de som inte passar lika bra! Kontakta oss för att få mer information.

Priset för takbyte och installation av solceller beror på vilket materail ditt tak har, hur stort det är och hur mycket solceller du vill ha. För en direkt offert – kontakta oss!

När vi fått in din förfrågan kontaktar vi dig för information om storlek, omfattning och materialval. Vi tar sedan fram en offert och en tidsplan, som du får godkänna innan vi planerar in arbetet. VI genomför arbetet på ett effektivt, säkert sätt, och slutinspekterar sedan för att säkerställa perfektion.

Ja visst! Solceller är ett superbra sätt för dig att producera egen energi på, som dessutom gör att du kan spara pengar på energikostnaderna framöver.

Ja! Läs mer här.

Visst kan man det!

Låt oss hjälpa dig byta tak och installera grön energi!

Avdelning

Tjänster

meny