TAKBYTE SKÅNE

Hållbara taklösningar för privatpersoner och företag i Skåne

Behöver du byta taket på din bostad? MABO Tak & Energi löser det åt dig! Vi kan hjälpa dig med takbyten i Skåne oavsett vilken typ av bostad du bor i, vilka behov du har och vilket material du önskar. Kontakta oss redan idag för en offert på takbyte!

BYTA TAK I SKÅNE

MABO Tak & Energi tar hand om ditt tak!

Ett starkt, fräscht tak är en av de viktigaste delarna på ditt hem, så naturligtvis behöver du byta det ibland. Hos oss på MABO Tak & Energi kan du få hjälp med takbyten, takrenoveringar och takinspektioner. Vi erbjuder takbyten med i princip alla material du kan tänka dig, från plåttak, till papptak, sedumtak och takshingel. Vill du prata takbyten med oss? Tveka inte på att kontakta oss redan idag!

Läs mer om hur vi jobbar med tak!

Oavsett vad du behöver hjälp med kan vi lösa det! Vi är experter på takbyten och hjälper dagligen kunder över hela Skåne att sköta om deras tak.

Takomläggning

Vi hjälper dig att byta tak på ditt hem eller fastighet! Vi arbetar med alla typer av materia l – från papptak, till shingeltak och plåttak.

Takrenovering

Vi hjälper dig att renovera taket! Allt från att byta ut trasiga takapannor, till byte av undertak eller andra, större renoveringar.

Takinspektion

Behöver du hjälp med att se över ditt tak? MABO Tak & Energi hjälper dig att inspektera och hitta eventuella skador på taket.

Service och underhåll

Behöver du annan hjälp med ditt tak? Oavsett vilka behov du har är du alltid välkommen att kontakta oss!

TAKOMLÄGGNING SKÅNE

Takbyte + solceller = sant!

Du vet väl om att vi kan hjälpa dig att byta tak och installera solpaneler i samma projekt? Vi erbjuder en effektiv helhetslösning som både ger dig ett nytt, fräscht tak, och hållbara solpaneler som låter dig generera grön energi och spara pengar på elräkningen framöver. Läs mer och kontakta oss redan idag för att få en offert!

Referensuppdrag

Sedumtak

Plåttak

Takbyte med solpaneler

Vanliga frågor

MABO Tak & Energi arbetar med alla typer av material för takbyten! Plåttak, papptak, shingeltak, sedumtak, tegelpannor – ja, vad du än vill ha, kan vi lösa det.

Priset för takbyte kan variera beroende på hur stort hus du har och vilket material du vill använda. Kontakta oss för att få en direkt offert!

Ja! Vi erbjuder kombinerade takbyten med installation av solceller. Kontakta oss så berättar vi mer!

Om du behöver hjälp med att välja material, eller någon annan del av processen, är du alltid välkommen att kontakta oss. Vi går igenom för- och nackdelar med olika material och hjälper dig hitta den bästa lösningen för ditt hem.

Ja! Läs mer här.

Här kan du läsa mer om garantier.

Dags att byta tak? Vi tar hand om hela processen!

Avdelning

Tjänster

meny